Arrangementen

We bieden diverse aantrekkelijke uitbreidingen op onze voorstellingen. Bezoek (een reeks) voorstellingen voor een gereduceerde prijs, met gratis koffie of met een afterparty.

Foyerarrangement

In de pauze staat een gereserveerd tafeltje klaar met een drankje naar keuze. Na afloop van de voorstelling wordt een consumptie en bittergarnituur geserveerd.   € 8,25 per persoon     Reserveren van een theaterarrangement kan tot twee dagen voor de voorstelling aan de kassa, op telefoonnummer 0515 431 400.

Kroontjes keuze

Bij binnenkomst serveren wij een kopje koffie of thee met een Theater Sneek-gebakje aan een gereserveerd tafeltje. Aansluitend is het pakket identiek aan het foyerarrangement.   € 10,50 per persoon     Reserveren van een theaterarrangement kan tot twee dagen voor de voorstelling aan de kassa, op telefoonnummer 0515 431 400.

NIEUW: Familieclub!

Word als gezin lid van de Familieclub en bezoek voorstellingen voor verschillende leeftijden voor een zachte prijs. Voor € 100,- euro ben je als gezin één seizoen lang lid.

NIEUW: Comedyclub Sneek

Grappige zaken presenteert in samenwerking met Cultuur Kwartier Sneek een eigen Comedy Club Sneek. Voor € 15,00 euro bezoek je drie avonden Stand upcomedy.

Theater Sneek/Bolwerkproductie

Bij Theater Sneek/Bolwerkproducties beleef je een Podiumconcert in de theaterzaal. Met na afloop een afterparty in Bolwerk-sfeer, maar dan in de foyer!

De Sneek Preview-ticket

Cultuur Kwartier Sneek biedt (jong) talent of experimenteel theater graag een podium. Daarom programmeren we ook (minder bekende) cabaretiers, jonge musici en verrassende kleinkunst.

Korting met je biebpas

Bij voorstellingen in Theater Sneek die gebaseerd (zouden kunnen) zijn op een boek, krijgen leden van de bibliotheek op vertoon van hun bibliotheekpas € 2,- korting of een andere leuke verrassing*.

Topzondag met koffiegeur

Geniet vier tot vijf keer per jaar op zondag van mooie kamermuziek in onze sfeervolle Noorderkerkzaal. De gratis koffie staat vanaf 11.00 uur klaar in het Atriumcafé en de concerten beginnen om 11.30 uur. Na afloop is het mogelijk om op vertoon van het kaartje met 10% korting bij de restaurant De Koperen Kees te lunchen.