Kassa informatie

Openingstijden Kassa

Reguliere openingstijden
 • dinsdag t/m vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
 • zaterdag: 14:00 – 17:00 uur

’s avonds en op zon- en feestdagen: een uur voor aanvang voorstelling, op de locatie van de voorstelling, uitsluitend voor kaarten voor de betreffende voorstelling.

Zomerstop 2019

De kassa is gesloten van maandag 1 juli 2019 tot en met maandag 2 september 2019. De kassa is weer geopend op dinsdag 3 september vanaf 11.00 uur.

Internet/webverkoop

Op deze website als op hetbolwerk.nl zijn kaarten te koop. Betalen kan met iDEAL en met een Podiumcadeaukaart. Bij geplaceerde voorstellingen en shows wijst het systeem de beste plaatsen toe die op dat moment verkrijgbaar zijn, of men kiest zelf stoelen in de plattegrond. Let op: bij voorstellingen die bijna uitverkocht zijn, kan het gebeuren dat er geen plaatsen naast elkaar beschikbaar zijn. Controleer daarom de rij- en stoelnummers vóór betaling!

Na betaling wordt per e-mail een bevestiging verzonden, met in de bijlage de e-tickets. Deze tickets zijn ook vanaf een smartphone te scannen.

Algemeen

 • Theater Sneek accepteert pinbetalingen, contant geld, Theaterbonnen en Podiumcadeaukaarten.
 • De entreeprijs is inclusief (verplichte*) garderobe. Een consumptie is niet bij de prijs inbegrepen. Korting op de entreeprijs wordt bij de meeste voorstellingen verleend aan Vrienden van Theater Sneek en aan groepen vanaf vijftien personen. Neem hiervoor contact op met de kassa. Scholieren en studenten kunnen, op vertoon van hun CJP-pas of studentenkaart, in het uur vóór de voorstelling twee kaarten voor de prijs van één ontvangen. De kaarten kunnen alleen worden afgenomen door de genoemde pashouders. Vooraf reserveren is in dit geval niet mogelijk en CJP-korting wordt niet verleend bij uitverkochte voorstellingen.
 • Bij de sommige familievoorstellingen gelden speciale kinderprijzen.
 • Actieprijzen zijn niet geldig op reeds gemaakte reserveringen en verkochte kaarten.
  * Op last van de brandweer i.v.m. de veiligheid
 • Reserveringen voor voorstellingen van Theater Sneek kunnen telefonisch, schriftelijk via een bestelformulier of per email doorgegeven worden.
 • LET OP: Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk veertien dagen voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa afgehaald en betaald worden! Niet afgehaalde reserveringen komen automatisch te vervallen.
 • Reserveringen voor voorstellingen die binnen twee weken plaatsvinden, blijven staan tot 48 uur voor de voorstelling.
 • Bij uitverkochte voorstellingen hanteren wij een wachtlijst.

Digitaal tegoed

Binnen Cultuur Kwartier Sneek wordt gebruik gemaakt van digitaal tegoed. Dit wordt gekoppeld aan een persoonlijk account in ons kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat dit tegoed ook online te gebruiken is.

Kinderen

Bij kindervoorstellingen is er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze worden bij entree van de zaal klaargezet. Naast de ingangen van de dames- en de herentoiletruimte zijn kindertoiletten voor de kleine dames en heren. Houdt u zich altijd aan de minimum toegestane leeftijd bij kindervoorstellingen, jongere kinderen kunnen het theaterplezier van anderen verstoren.