Protocol in verband met Corona

In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn onze voorstellingen voorlopig opgeschort. Het is nog niet helder tot wanneer de nieuwe coronamaatregelen gelden. Voorstellingen die de komende vier weken stonden gepland gaan op de oorspronkelijke data niet door. We proberen deze voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen, gekochte tickets zijn dus nog gewoon geldig. Zodra er nieuwe data bekend zijn, nemen we contact op met de kaarthouders. We hopen op jullie geduld en komen zodra mogelijk met nieuwe informatie.

Zodra we weer open kunnen geldt onderstaand protocol.
Hier vind je alle informatie over de maatregelen die we nemen om zo veilig mogelijk cultuur te bieden in coronatijd.

1,5 meter

Uiteraard geldt de anderhalvemetermaatregel.
Dat leidt tot de nodige aanpassingen in de programmering en het gebruik van het gebouw. Zo wordt een beperkt aantal kaartjes verkocht voor voorstellingen tot en met december 2020, zodat in de zaal de anderhalvemetermaatregel kan worden nageleefd.

Mondkapje

Wij verzoeken vriendelijk om het advies van het dragen van een mondkapje over te nemen. Dit geldt alleen voor de wandelgangen, zittend in de foyer of in de zaal mag het mondkapje af.

Tijdsloten

Bezoekers ontvangen tijdsloten waarin zij de foyer kunnen betreden, om te voorkomen dat te veel bezoekers tegelijk in de foyer aanwezig zijn.

Eten en drinken

Dit seizoen mag je drankje mee de zaal in, je kunt daarbij ook een hapje bestellen. Onze zaal is zo ingericht dat je je consumpties kwijt kunt op een tafeltje. In verband met het horecaprotocol mag je in de foyer alleen zittend je drankje nuttigen. Het ophangen van je jas in onze garderobe blijft verplicht.

Verschillende tijden

Soms vinden er meerdere optredens van dezelfde artiest/het zelfde gezelschap plaats op verschillende tijden, zodat zoveel mogelijk bezoekers kunnen genieten van een avondje uit. Let bij de aanschaf van je ticket daarom goed op welke tijd je kiest.

We hebben allerlei maatregelen getroffen om volledig cononaproof het seizoen in te gaan. Vlak voor de voorstellingsdatum ontvang je een servicemail met alle ins en outs.

Twijfel je over het kopen van een ticket in verband met je eigen veiligheid dan kunnen we deze onzekerheid wellicht wegnemen door te laten weten dat wij alle coronamaatregelen naleven. Extra belangrijk te weten is dat de luchtbehandelingsinstallatie in ons theater voldoet aan de huidige eisen en dat luchtverversing onze continue aandacht heeft.

Lees hier ook wat Groot Sneek schreef over onze coronaproof voorstellingen.

Mocht het verder zo zijn dat je (in verband met corona-gerelateerde gezondheidsklachten) vlak voor een voorstelling moet annuleren, dan zullen wij je kaartje op je digitaal tegoed bijschrijven zonder annuleringskosten te verrekenen. Deze aangepaste voorwaarden hanteren we in ieder geval voor voorstellingen tot eind december. Wij zien je dan graag terug op een ander moment.

Wij zijn er klaar voor en hebben er erg veel zin in, we hopen je snel te mogen verwelkomen.