Protocol in verband met Corona

Laatste update: 16 juni 2021

Vanaf 26 juni gaan de deuren van Theater Sneek weer open. Voorstellingen in seizoen 2020-2021 worden op 1,5 meter afstand gespeeld met beperkte capaciteit.

Voor seizoen 2021-2022 geldt: bij de aanschaf van een kaartje ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Op dit moment vragen wij van kaartkopers van voorstellingen in seizoen 2021-2022:

Kaartkopers dienen op de dag van de voorstelling aan te tonen dat dat er een beperkt risico is op het overdragen van COVID-19, omdat hij/zij of volledig is gevaccineerd of recent (d.w.z. minder dan 40 uur geleden) negatief is getest of onlangs (d.w.z. minder dan zes maanden geleden) zelf corona heeft doorgemaakt.

Deze voorwaarden hebben wij (tijdelijk) toegevoegd aan onze algemene voorwaarden. We hopen dat we deze maatregel zo snel mogelijk kunnen afschaffen en we weer onbekommerd kunnen genieten van een theatervoorstelling.

De organisatie gaat achter de schermen bezig hoe deze maatregelen adequaat kunnen worden nageleefd op het moment dat deze gelden. Bezoekers worden kort voor aanvang van de voorstelling door middel van een e-mail hierover op de hoogte gesteld.

Hier vind je alle informatie over de maatregelen die we nemen om zo veilig mogelijk cultuur te bieden in coronatijd.

Het test- en vaccinatiebeleid geldt voor kinderen ouder dan 12 jaar.
Vanaf aanstaande vrijdag kunnen kinderen (12-17) zich aanmelden voor vaccinatie.

1,5 meter

Tot de zomer van 2021 geldt de anderhalvemetermaatregel. Hierna werken we met testen voor toegang.

Verschillende tijden

Soms vinden er meerdere optredens van dezelfde artiest/het zelfde gezelschap plaats op verschillende tijden, zodat zoveel mogelijk bezoekers kunnen genieten van een avondje uit. Let bij de aanschaf van je ticket daarom goed op welke tijd je kiest.

We hebben allerlei maatregelen getroffen om volledig cononaproof het seizoen in te gaan. Vlak voor de voorstellingsdatum ontvang je een servicemail met alle ins en outs.

Lees hier ook wat Groot Sneek in 2020 schreef over onze coronaproof voorstellingen.

Wij zijn er klaar voor en hebben er erg veel zin in, we hopen je snel te mogen verwelkomen.