Tickets

Lees hier ons regelement betreffende tickets en annuleringen.

Kassa informatie
Toegangsprijzen & korting
Verhinderd of geannuleerd


Kassa informatie

Openingstijden Kassa

Voor informatie en kaarten kun je terecht bij het servicepunt van CKS, geopend op ma. t/m vr. van 9:00 tot 17:00 uur.
De kassa in het theater is alleen één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Internet/webverkoop

Zowel op deze website als op hetbolwerk.nl zijn kaarten te koop. Betalen kan met iDEAL en met een Podiumcadeaukaart. Bij geplaceerde voorstellingen en shows wijst het systeem de beste plaatsen toe die op dat moment verkrijgbaar zijn, of men kiest zelf stoelen in de plattegrond. Let op: bij voorstellingen die bijna uitverkocht zijn, kan het gebeuren dat er geen plaatsen naast elkaar beschikbaar zijn. Controleer daarom de rij- en stoelnummers vóór betaling!

Na betaling wordt per e-mail een bevestiging verzonden, met in de bijlage de e-tickets. Ook kun je ten alle tijde via je CKS account de e-tickets opnieuw openen en downloaden. Deze tickets zijn ook vanaf een smartphone te scannen.

Algemeen

  • Theater Sneek accepteert pinbetalingen, Theaterbonnen en Podiumcadeaukaarten.
  • De entreeprijs is inclusief (verplichte*) garderobe. Consumptie is vanaf seizoen 20-21 meestal bij de prijs inbegrepen.
  • Actieprijzen zijn niet geldig op reeds gemaakte reserveringen en verkochte kaarten.
    Reserveringen voor voorstellingen van Theater Sneek kunnen telefonisch, schriftelijk via een bestelformulier of per email doorgegeven worden.
  • LET OP: Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk veertien dagen voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa afgehaald en betaald worden! Niet afgehaalde reserveringen komen automatisch te vervallen.
  • Reserveringen voor voorstellingen die binnen twee weken plaatsvinden, blijven staan tot 48 uur voor de voorstelling.
  • Bij uitverkochte voorstellingen hanteren wij een wachtlijst.

* Op last van de brandweer i.v.m. de veiligheid


Toegangsprijzen & Korting

Toegangsprijzen

De entreeprijs is inclusief (verplichte*) garderobe. Consumptie is vanaf seizoen 20-21 meestal bij de prijs inbegrepen. De reguliere prijzen staan vermeld op de voorstellingspagina’s. De prijs is gelijk voor alle plaatsen, in de zaal en op het balkon. Voor een Loveseat (= tweezitsbankje) hoor je twee plaatsen te reserveren.
*Op last van de brandweer i.v.m. je veiligheid

Korting

Korting op de reguliere entreeprijs wordt bij de meeste voorstellingen verleend  aan groepen vanaf vijftien personen*. Neem hiervoor contact op met de kassa. Bij sommige familievoorstellingen gelden speciale kinderprijzen voor kinderen tot en met 12 jaar.
Scholieren en studenten kunnen, op vertoon van hun CJP-pas of studentenkaart, in het uur vóór de voorstelling twee kaarten voor de prijs van één ontvangen*. De kaarten kunnen alleen worden afgenomen door de genoemde pashouders. Vooraf reserveren is in dit geval niet mogelijk en CJP-korting wordt niet verleend bij uitverkochte voorstellingen.

Actieprijzen zijn niet geldig op reeds gemaakte reserveringen en verkochte kaarten.

Pin only
Vanaf juni 2021 accepteren we geen contant geld meer in onze gebouwen.

*Niet tijdens het programma 2021-januari 2022 i.v.m. afspraken omwille van Corona.


Verhinderd of geannuleerd

Verhinderd?

Bij verhindering is het tot 48 uur voorafgaand aan de voorstelling mogelijk om gekochte kaarten aan de kassa annuleren. Wij schrijven het aankoopbedrag minus €2,50 annuleringskosten per kaart bij op het digitale tegoed in ons kassasysteem. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kan bij latere aankopen bij CKS worden besteed, zowel aan de kassa als online. Administratie- en transactiekosten worden niet vergoed. Bij verhindering binnen 48 uur voor de voorstelling is het, behoudens zeer bijzondere reden (zie hieronder bij Verhinderd door corona), niet meer mogelijk om aangekochte kaarten te annuleren.

Verhinderd door corona 
We vragen we je om bij klachten of vermoeden van coronabesmetting thuis te blijven. Als hierdoor het bezoek aan Theater Sneek binnen 48 uur geannuleerd moet worden, wordt het bedrag van de tickets omgezet naar digitaal tegoed, in overleg kan het worden gerestitueerd.

Annulering

Indien een voorstelling wordt geannuleerd, bijvoorbeeld wegens ziekte van een artiest, wordt in de meeste gevallen een nieuwe datum vastgesteld. Je krijgt hierover bericht, zo mogelijk via e-mail. Je kaarten voor de geannuleerde voorstelling worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum.
Indien je niet in de gelegenheid bent de voorstelling op de nieuwe datum bij te wonen, kun je de kaarten annuleren volgens bovenstaande regels. In deze situatie worden geen annuleringskosten berekend.

Als de voorstelling wordt afgelast, kunnen wij geld voor de kaarten restitueren.

Digitaal tegoed

Binnen CKS wordt gebruik gemaakt van digitaal tegoed. Dit wordt gekoppeld aan een persoonlijk account in ons kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat dit tegoed ook online te gebruiken is.