Cultuur Kwartier Sneek

Cultuur Kwartier Sneek is de overkoepelende organisatie voor allerlei culturele activiteiten in Sneek en de regio Súdwest-Fryslân. Naast Theater Sneek vallen ook de volgende vier instellingen onder Het Cultuur Kwartier:

In 2006 is het, toen geheten, Cultureel Kwartier opgericht om een centrale plaats te bieden voor muziek, dans, beeldende kunst, theater, kunsteducatie en literatuur. Voor zowel professionals als amateurs. In 2012 is de naam Cultureel Kwartier omgedoopt tot Cultuur Kwartier Sneek. Het voormalige Centrum voor de Kunsten kreeg de sprankelende naam Kunstencentrum Atrium. Deze naamsverandering kwam met een geheel nieuwe uitstraling voor Cultuur Kwartier Sneek. De huisstijl is daarvoor ontworpen door reclamebureau Greyd! uit Sneek. Cultuur Kwartier Sneek heeft als doel om het culturele hart te worden van de één na grootste gemeente van Friesland.

Cultuur Kwartier Sneek; ook voor u als ondernemer
Naast dat het Cultuur Kwartier Sneek talloze mogelijkheden biedt om voorstellingen bij te wonen en om talenten verder te ontwikkelen, zijn we er ook voor u als ondernemer. Zo bieden wij verschillende locaties aan waar u kunt vergaderen, een leerzame workshop kunt houden of om uw collega’s uit te nodigen voor een bedrijfsfeest. Meer informatie over alle mogelijkheden voor zakelijk & verhuur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.