Over Theater Sneek

In het hartje van de sfeervolle stad Sneek vind je het net zo sfeervolle Theater Sneek. Met haar karakteristieke uiterlijk, mede door de 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad. Het lichtbaken geeft ook aan welk genre die avond speelt in het theater. 

Theater Sneek biedt voor ieder wat wils

Neem binnen plaats in de foyer en geniet van je drankje terwijl de artiesten zich achter de schermen opmaken om je dagje of avondje uit onvergetelijk te maken. Of je nu een liefhebber bent van cabaret, muziek, dans of een show voor de hele familie, in ons programma tref je altijd wel een voorstelling die bij jouw voorkeuren aansluit. Al die bijzondere voorstellingen zijn te aanschouwen in een prachtige zaal met zeer comfortabele stoelen. Kom je met je geliefde? Neem dan plaats in één van onze loveseats op het balkon, voor dat extra romantische tintje.

Arrangementen binnen Theater Sneek

We zijn er voor jou als bezoeker, maar ook voor jou als ondernemer. Zoek je een sfeervolle locatie om te vergaderen, een workshop of bedrijfsfeest te organiseren? Stap dan binnen bij Theater Sneek. Speciaal voor jou bieden we zakelijke arrangementen aan op maat. Hierbij hebben we licht, geluid, eventuele bands en andere acts al in huis. Ook als je als particulier een cultureel feest wilt organiseren staan wij voor je klaar!

Theater Sneek wordt mogelijk gemaakt door medewerkers en vrijwilligers van Cultuur Kwartier Sneek,Betrokken Bedrijven, Gemeente Súdwest-Fryslân, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland.