Kaartverkoop Cultuur Kwartier Sneek voor seizoen 2018-2019

23.05.18
Vandaag valt de nieuwe seizoenbrochure van Cultuur Kwartier Sneek op de mat bij 66 duizend huishoudens in Súdwest-Fryslân.

Het is opnieuw gelukt om een gevarieerd seizoen te programmeren. Van cabaret tot toneel en van muziek tot dansvoorstellingen.

Natuurlijk vergeten we ook onze jongste gasten niet en hebben we ook dit seizoen weer leuke, grappige en ontroerende kindervoorstellingen. Terug van weggeweest is de Sneek Preview en nieuw dit jaar is de Familieclub en de Comedy Club Sneek.

De kaartverkoop voor Vrienden start dit jaar op 26 mei om 11.00 uur. De reguliere kaartverkoop start een week later: op zaterdag 2 juni vanaf 11.00 uur. Kaarten kunnen zowel aan de kassa als via de site (niet telefonisch) besteld worden.

Nieuw kassa systeem en website

Dit jaar werkt Theater Sneek voor het eerst met een nieuw kassasysteem en een vernieuwde website waardoor het bestelproces is verbeterd. Enkele zaken in het bestelproces gaan daarom anders verlopen. Uiteraard doet de organisatie er alles aan om de kaartverkoop probleemloos te laten verlopen.

Helpdesk tijdens verkoop

Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat men vast loopt of vragen heeft, dan is het mogelijk om dit aan te geven per mail via onze helpdesk: marketing@cultuurkwartier.nl of via een privébericht op Facebook Messenger. Hier worden vragen tijdens de verkoop zo snel mogelijk beantwoord.

Meer nieuws