Crystal Dream

U2 Experience
popconcert
za 27 oktober 2018 21:00 -01:00
Bolwerk Zaal

LET OP! Voorverkoop € 10,00, deurverkoop € 13,00!

Crystal Dream U2 Experience is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van U2. Vraag maar aan de bezoekers van hun concert bij ons in 2016.

Marcel Geven (zang), Gerwin Ruesink (gitaar), Nathan Meinen (bas) en Ruud Voesten (drums) nemen je zaterdag 27 oktober mee op een muzikale reis langs de beste songs van Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen.

De band weet de herkenbare sound van de Ieren en het gevoel op fantastische wijze en met passie weer te geven. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je tot het slotakkoord niet meer loslaat!

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream met succes langs Nederlandse zalen en festivals getoerd. De band zorgt regelmatig voor uitverkochte concerten en is uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde U2-tributebands van Nederland. Crystal Dream kan rocken, maar wel met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring. Het is dan ook geen verrassing dat de mannen al meerdere keren zijn gevraagd om op te treden door de Nederlandse U2-fanclub.