Meeuw Jonge theatermakers

Een beetje duizelig en behoorlijk in de war
toneel
di 13 november 2018 19:30 -20:30
Op lokatie
Uitverkocht
€ 12,50
wo 14 november 2018 19:30 -20:30
Op lokatie
Uitverkocht
€ 12,50

Deze voorstelling neemt je mee langs verlaten klaslokalen en lange gangen. Voor iedereen die nog op school zit, ernaar terugverlangt of juist blij is dat ie er nooit meer naar terug hoeft!

Is volleybal een sport waarvoor je je moet schamen? Word je later net zo ongelukkig als je ouders? Kun je op je veertiende nog worden voorgelezen door je moeder? Is het hebben van een tropisch zeeaquarium een rare hobby?  Moet je nu al weten wat je later worden wil?
 
Geïnspireerd op highschool-klassiekers als Dazed & Confused en Fast Times at Ridgemont High maakt Meeuw Jonge Theatermakers een locatie-productie in een schoolgebouw. De voorstelling neemt je mee langs verlaten klaslokalen en lange gangen. Naar de wereld van twaalf jonge mensen in de meest verwarrende tijd van hun leven: die van de middelbare school.  De ultieme voorstelling over het bijstellen van verwachtingen en dromen die niet crash-bestendig blijken te zijn. Voor iedereen die nog op school zit, ernaar terugverlangt of juist blij is dat ie er nooit meer naar terug hoeft!

https://www.youtube.com/watch?v=aArnSm89UhI