Popkelderpresentatie

Fenny Denim + No Trouble + MetalForge + Blisss + I am Captain + Ald Izer + The Crooked
popconcert
zo 25 november 2018 15:00 -21:00
Bolwerk Zaal
Gratis
€ 0,00

Kom gratis luisteren naar het aanstormend muziektalent uit de regio dat fanatiek oefent bij de Popkelder in Sneek! Het aanbod is gevarieerd, van hardcore tot pop, waaronder ook eigen werk.

No Trouble
Deze pop/rock-coverband (foto) speelt een afwisselend repertoire met hits van vandaag de dag en classics uit de jaren '80 en '90 en '00.

Blisss
Begonnen in de zomer 2014 vanuit het project Connected2life van de Academie voor Popcultuur maakt Blisss uit Leeuwarden een mix van rock, pop en blues waarmee elk publiek omver geblazen wordt. Gerben Jepkema slaat op zijn drumkit het ritme er met al zijn energie in en Haico Postma zorgt voor de broekspijpwapperende lage tonen op bas. Ondertussen speelt Robin Schingenga als gitarist en zanger daar met elke noot op in.

I Am Captain
Na jaren van muziek maken op zijn zolderkamertje besloot frontman Tom Wiegersma in 2016 dat het tijd werd om zijn muziek aan het grote publiek te laten horen. Omdat alleen toch ook maar alleen is, is hij op zoek gegaan naar muzikanten waar hij niet alleen een muzikale, maar ook een persoonlijke klik mee had. Hij vond zijn muzikale soulmates in Ronald Hoogland (drums) en Peter Jansen (bas) en I Am Captain was geboren. Invloeden: Nirvana, Foo Fighters, Wallace Vanborn, Biffy Clyro, Billy Talent, Rage against the machine, Pearl Jam, Soundgarden, Silverchair en Tool.

The Crooked
Deze vierkoppige alternatieve rockbend brengt je een combinatie van stevige songs die makkelijk blijven hangen. Foo Fighters, Royal Republic, Highly Suspect, Rage Aagainst The Machine en Green Day zijn zomaar een paar namen die je te binnen schieten bij het horen van The Crooked. Stevige drums, vette gitaarriffs en opzwepende baspartijen worden keihard in je gezicht geblazen, voorzien van rauwe zang en kleurrijke meerstemmigheid. The Crooked heeft het afgelopen jaar de 'Slag om Sneek' en 'Talent naar de tent' gewonnen. Ook hebben de mannen gespeeld op Eurosonic, Bevrijdingsfestival Leeuwarden, Westerpop en prime time op het Dicky Woodstock-festival. De singles 'Coming Down' en 'Times Like These' werden dit najaar goed ontvangen door de pers. Beide nummers staan op de EP 'Time Will Tell', die op 21 september uitkwam. De release ging samen met een succesvolle show in Poppodium Bolwerk.