Topzondag met koffiegeur - “Het Stedelijk Muziekkorps” met Paul

Harmonieorkest Het Stedelijk Muziekkorps Sneek met Paul van Batenburg
muziek | Topzondag
zo 14 oktober 2018 11:30
Noorderkerkzaal
Bestel
€ 10,00

Naast “populair klassiek” waarbij het orkest wordt uitgebreid met lage strijkers, is er ook regelmatig de “metropool” bezetting met combo te beluisteren. Op deze ochtend wordt het orkest vergezeld door saxofonist Paul van Batenburg als solist. 
 

Regelmatig is het orkest te vinden in het theater in combinatie met diverse solisten. Naast “populair klassiek” waarbij het orkest wordt uitgebreid met lage strijkers, is er ook regelmatig de “metropool” bezetting met combo te beluisteren.
Op dit concert is saxofonist Paul van Batenburg uitgenodigd als solist.
Paul speelt in het professionele harmonieorkest van de Koninklijke Landmacht : De KMK/JWF kapel, en levert als solist een grote bijdrage aan dat orkest.
Naast de begeleiding van de solist speelt het orkest werk van Leonard Bernstein, die bij leven dit jaar 100 zou zijn geworden.

Topzondag met koffiegeur

Geniet vier tot vijf keer per jaar op zondag van mooie kamermuziek in onze sfeervolle Noorderkerkzaal. De gratis koffie staat vanaf 11.00 uur klaar in het Atriumcafé en de concerten beginnen om 11.30 uur. Na afloop is het mogelijk om op vertoon van het kaartje met 10% korting bij de restaurant De Koperen Kees te lunchen.