Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe – Reprise
cabaret | Kroontjes keuze
ma 06 september 2021 20:15
Tüöttenzaal
di 07 september 2021 20:15
Tüöttenzaal

November 2017. Bert Visscher speelt in Theater Sneek zijn allereerste drie voorstellingen van Hij wordt vanzelf moe
 

Maart 2020. Bert Visscher speelt in Theater Carré in Amsterdam.  Nog een paar voorstellingen en de tour van 3 seizoenen Hij wordt vanzelf moe zit erop. En dan ……..Corona.
Het decor wordt uit het theater gehaald en opgeslagen. De medewerkers zoeken noodgedwongen ander werk. Visscher schrijft een boek (Dat wordt nooit wat).

Jammer genoeg zijn er van het programma nog geen tv-opnames gemaakt. Een jaar lang worden deze telkens opnieuw gepland en weer uitgesteld. Nu staan ze op het programma, half september in Groningen. Maar dan moet Visscher het wel weer uit zijn hoofd leren en goed ingespeeld krijgen. We nodigen je graag uit om hier te kijken of dat gelukt is.

Hoe was het verhaal ook weer:
“Onbetaalbaar geestig”, jubelde het AD in een vijfsterrenrecensie. Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde puinhoop. Nu dreigt er opnieuw chaos als zigeunerfamilie Tokko Pepetto haar woonwagens wil neerzetten op de plek waar een strijkijzerhandel windmolens wil bouwen. Visscher stort zich er weer vol in.

Kroontjes Keuze

Bij binnenkomst serveren wij een kopje koffie of thee met een zoete lekkernij aan een gereserveerd tafeltje. Na afloop van de voorstelling wordt een consumptie en bittergarnituur geserveerd.