MUZT musicalopleiding

Beauty and the Beast jr.
familievoorstelling

MUZT Musicalopleiding staat in april 2022 op de planken van Theater Sneek met Beauty and the Beast jr. De ruim zestig leerlingen gaan de wereldberoemde Disney-klassieker uitvoeren in de vertaling van Martine Bijl. 

Een avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt. MUZT speelt de Broadway musical in de Nederlandse vertaling van Martine Bijl.
Een musicalsprookje voor het hele gezin.

Belle, een mooi en onafhankelijk meisje, komt terecht in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is het complete personeel omgetoverd tot huisraad. Belle valt uiteindelijk voor de vriendelijkheid en innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest.
Maar of dat de betovering verbreekt…

Beauty and the Beast jr. is een schitterend sprookje. Een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, indrukwekkende decors, schitterende kostuums en prachtige muziek van Alan Menken. Zing ook mee met klassiekers als ‘Meisje en het Beest’, ‘Kom erin’, ‘Gaston’
en ‘Belle’.

De musical is een van de meest succesvolle en geliefde ooit. Wie kent niet de humoristische kandelaar Lumière, de stijve klok Tickens en de gezellige Mevr. Pot met haar zoontje Jakopje?
Drie jaar na het uitkomen van de beroemde animatiefilm van Walt Disney Pictures in 1991 ging op Broadway de musicalversie in première.

CAST
Alle 61 leerlingen van MUZT Musicalopleiding, met in de hoofdrollen:
Nynke Pauluis, Stern Kok, Lars Van Den Bosch, Cas Bouwman, Karst Jan Iedema, Ludo Nieuwenhuis, Dyanta Osinga, Klaske Smid, Rimke Span, Peter Verweij, Suze de Vries, Melissa Pander, Rijanne Mink, Jesper Prins, Maartje Akkerman, Ilja van Alfen, Eefke Baalbergen, Elise Benschop, Arjen Brouwer, Emma Boorsma, Sanne de Heer, Tiede Hellinga, LoÏs Hoekstra, Zoé Liew-On, Eva Lukkien, Quirine Iddekinge, Brent Jager en Alwin Knijp.

Regie: Iréne Martin
Muzikale leiding: Femke Hottinga
Choreografie: Suze Gort, Raymond Guzman en Tialda Goodijk

Met medewerking van de vrijwilligers die hebben meegewerkt aan de kostuums, decors, rekwisieten, kap en grime, en de theatertechniek van Theater Sneek.

Gerelateerd