Theater Sneek winterproductie Oliver!

Première
musical
za 05 december 2020 14:30
Tüöttenzaal
geannuleerd
€ 18,00

I.v.m. de coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan. We hopen volgend jaar een prachtige nieuwe MUZT musical te kunnen produceren.

Een complete musical voor het hele gezin, met zoals je gewend bent, prachtige kostuums, decors, zang en spetterende dans door een jonge getalenteerde cast. Het verhaal neemt ons mee naar het 19e-eeuwse London en past helemaal in de donkere dagen voor en na kerst.
Deze musical van Lionel Bart is gebaseerd op het boek Oliver Twist van Charles Dickens en alle zeventig jonge talenten van MUZT voeren hem uit.
De 11-jarige Oliver groeit op in een somber weeshuis. Hier zwaait de tirannieke Mister Bumble de scepter. Wanneer Oliver het waagt om meer pap te vragen, besluit Bumble woedend om hem te verkopen aan de begrafenisondernemer. Oliver weet te ontsnappen en belandt in het negentiende-eeuwse Londen. Daar ontmoet hij bendeleider Fagin. Deze oude dief leidt kinderen op tot handige zakkenrollers. Oliver sluit zich aan, maar door een bijzonder toeval loopt alles anders dan gedacht.
Een ontroerende, spannende en meeslepende musical, met onvergetelijke nummers als ‘Tafels vol taart’, ‘Hé kom er maar bij!’ en ‘Hoempapa’ en een belevenis voor jong en oud.