Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel

Montere Weemoed
theatershow
za 17 november 2018 16:30 -18:20
Noorderkerkzaal
Bestel
€ 17,00

Theater Sneek wordt omgetoverd tot pop-up café! Om 16.30 uur op zaterdagmiddag genieten van een wijntje in de knusse Noorderkerkzaal, luisterend naar de weemoedige liedjes van singer-songwriter Beatrice van der Poel, afgewisseld met de komische verhalen van auteur Thomas Verbogt.

Voor deze ene keer mag je met je drankje in de Noorderkerkzaal genieten van dit bijzondere concept. 

 

Thomas en Beatrice brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie.
We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn allernieuwste roman en een film over zijn schrijverschap.
 
Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een ode aan  Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor waaronder de familie kroniek  Judas – Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green – Een weeffout in onze sterren.
 
Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.