UIT Festival Sneek

Verrassingsroute Sneek
familievoorstelling

De jaarlijkse aftrap van het culturele seizoen vindt dit jaar plaats op 12 september en zal een OMDENK editie zijn!

In coronatijd zijn creatieve oplossingen nodig om de aftrap van het culturele seizoen op verantwoorde wijze door te kunnen laten gaan en dat is gelukt. Dit jaar komt het publiek niet alleen naar het festival maar komt het festival ook naar jou toe!

Op zaterdag 12 september as. komt er eindelijk weer eens muzikale, poëtische, dans en zang reuring in onze prachtige stad Sneek. Na de afgelastingen van de vele evenementen in de afgelopen maanden zijn wij dolgelukkig om weer eens iets te kunnen en te mogen organiseren voor onze stads-en dorpsgenoten.
I.v.m. de coronaregels kunnen wij niet iedereen laten meedoen. Verdeeld over 4 tijdsblokken, 5 verschillende routes naar 4 locaties in groepjes van 10 personen met een begeleider kunnen wij in Sneek in totaal 800 personen laten genieten van al het moois wat onze prachtige stad op cultureel en muzikaal gebied heeft te bieden. De tickets zijn gratis maar dienen wel gereserveerd te worden.

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de verrassingsroutes gesloten. Als je je nog niet hebt aangemeld kun je op 12 september vanaf 11:30 nog tickets voor de verrassingsroutes van 13:00 en 17:00 uur gratis afhalen bij onze kassa.

Bekijk de website van UIT Festival Sneek en volg UIT Festival Sneek op Facebook voor het laatste nieuws.